Nieuws over Botox, Azzalure en Bocouture

Lees hier het laatste nieuws over Botox, Azzalure of Bocouture. De laatste ontwikkelingen, interessante artikelen en actualiteiten in de media over Botuline toxines.

Botox voor medische doeleinden

18 juli 2016

Inmiddels is Botox een bekend middel geworden. Echter weten veel mensen niet dat het voor veel meer dingen goed is dan voor het wegwerken van rimpels. Er zijn genoeg medische redenen om te kiezen voor Botox. Denk aan vervelende hoofdpijn waarvan je veel last hebt, tanden die er niet goed meer uitzien omdat je niet kan stoppen met knarsen 's nachts of het probleem van teveel zweten. Al deze problemen zijn lastig en kunnen bovendien blijvende schade geven, zoals een slecht gebit. Hoofdpijn kan de levenskwaliteit erg beïnvloeden en botox is in dat geval een absolute aanrader om de spieren te laten ontspannen.

Migraine
In het gezicht zitten ontzettend veel spieren. Wanneer deze onnodig veel aangespannen worden, kun je last krijgen van spanningshoofdpijn of migraine. Er zijn twee gevallen waarbij botox een oplossing kan bieden. Als eerste wanneer je het gevoel hebt dat er met een hamer op de schedel geslagen wordt of als tweede wanneer het lijkt alsof er met een vinger op het oog gedrukt wordt. In deze gevallen kan botox een oplossing bieden.

Tandenknarsen
Je hebt een mooi gebit maar begint 's nachts met tandenknarsen en hebt daar geen enkele invloed op: ontzettend vervelend. Je kunt ervoor kiezen om te slapen met een bitje, maar ook dat is niet ideaal. Botox kan ervoor zorgen dat de spieren waardoor je dit doet, rust krijgen. Hierdoor blijft het gebit mooi. Knarsetanden kan dus snel opgelost zijn. Een moeilijk woord voor het knarsen op je tanden is ook wel bruxisme. Vaak wordt deze term gebruikt op websites waar botox aangeboden wordt.

Overmatig zweten
Voor veel mensen is het een bekend probleem: teveel zweten. Het is onhandig, het is niet echt hygiënisch en je wilt jezelf het liefst verbergen. Je kiest voor donkere kleding waardoor het niet te zien is, hebt altijd deodorant bij je en kan geen jasjes dragen die niet in de was kunnen. Allemaal ontzettend vervelend, maar ook dit kan worden opgelost met botox. Door botox te spuiten in bijvoorbeeld de oksel zullen de zenuwen die zweetklieren aansturen blokkeren. Hierdoor zullen de klieren geen zweet meer produceren en ben je verlost van het probleem van overmatig zweten. Dit vele zweten noemen ze ook wel hyperhidrosis.

Al met al zijn er dus behoorlijk wat meer dingen die botox kan doen dan alleen rimpels wegwerken. Twijfel dus niet om eens wat meer informatie te vragen bij een praktijk.

Terug

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag 
08.00 uur - 22.00 uur
Stel een vraag
Meer informatie

Laatste nieuws


Betere carrièremogelijkheden met Brotox

Mannen geven steeds vaker toe het belangrijk te vinden er jong en vitaal uit te zien. Voorheen werd gedacht dat gezichtsveroudering iets ...

Lees verder

Botox voor medische doeleinden

Inmiddels is Botox een bekend middel geworden. Echter weten veel mensen niet dat het voor veel meer dingen goed is dan voor het wegwerken...

Lees verder

Een ooglidcorrectie met een Botox behandeling

Eén van de meeste ergernissen van mensen rond de middelbare leeftijd is dat de huid rondom de ogen minder strak is. Dit kan zorgen...

Lees verder

Hoe ontstaan wallen? En hoe kom je er vanaf?

Wanneer je last hebt van wallen onder de ogen kan dit komen door een tekort aan slaap of oververmoeidheid. Ook kunnen wallen en donkere k...

Lees verder