Overweegt u een behandeling met Botox, Azzalure of Bocouture?

Hoe werkt een Botuline toxine behandeling en wat komt er allemaal bij een behandeling kijken?

Het consult

Botox, Azzalure of Bocouture

U bent op zoek naar een (injectables) privékliniek. Maar hoe kiest u voor de juiste injectable behandeling? Zijn fillers geschikt of kunt u beter voor een Botuline toxine behandeling gaan? Uiteraard kunt u eerst zelf kijken naar de verschillende probleemzones en op basis daarvan een keuze maken. Echter, kunt u pas na een gratis consultgesprek de juiste keuze maken. Wilt u meer informatie over hoe een consult verloopt? Lees verder

De behandeling

Botox, Azzalure of Bocouture

De eerste stap is gezet. U weet wat voor een behandeling u wilt ondergaan. Nu is de vraag hoe de Botuline toxine behandeling verloopt. Dit leest u allemaal hier.

De nazorg

Botox, Azzalure of Bocouture

Na een behandeling is het belangrijk om te weten wat u nog kunt verwachten van de cosmetisch arts en de privékliniek. Het is daarom van uiterst belang om te kijken naar wat voor een nazorg een privékliniek biedt. Lees verder.


Kwaliteit

ISO9001:2015

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en zijn daarom ook hard op weg om het ISO9001:2015 keurmerk te behalen. De ISO certificering is de internationale norm voor kwaliteit. 

Wat doen we dan precies?
Wij zijn regelmatig bezig met het uitvoeren van interne en externe kwaliteitscontroles. Hiervoor houden we periodiek interne audits. Dit wordt uitgevoerd door de kwaliteitscommisie. Zo kunnen we nagaan of onze werkwijzen nog voldoen aan de norm ISO9001:2015 en aan de eisen die de Inspectie voor de Volksgezondheid (IGZ) aan klinieken stelt. Bij afwijkingen zal de kwaliteitsmanager advies geven om het te optimaliseren.

Daarnaast werken wij enkel met gespecialiseerde cosmetische artsen. Klik hier om meer te weten te komen over onze cosmetische artsen.

Ervaringen

Botox, Azzalure en Bocouture

Of cliënten nu tevreden zijn of een klacht hebben: meningen moeten gehoord worden! Daarom is het mogelijk om ervaringen te delen op onder andere kliniekervaringen.nl, Facebook, ietsmooier.nl, Zorgkaart Nederland, Idealbody en Google+. Op deze websites kunnen cliënten hun ervaringen plaatsen.

Waarom ervaringen belangrijk zijn, leest u hier.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag 
08.00 uur - 22.00 uur
Stel een vraag
Meer informatie