Uw fronsrimpel verminderen met Botox, Azzalure of Bocouture?

Fronsrimpel behandelen met BotoxWe kennen hem allemaal: de rimpel tussen de wenkbrauwen. Deze rimpel wordt ook wel de fronsrimpel genoemd. De fronsrimpel is een rimpel die ontstaat doordat de spiertjes tussen de wenkbrauwen te actief zijn, bijvoorbeeld door het fronsen. De één heeft meer last van een fronsrimpel dan de ander en vaak is dit ook erfelijk bepaald. Het vervelende van de fronsrimpel is dat deze kan zorgen voor een boze uitstraling. Gelukkig kan de fronsrimpel verminderd worden met Botox, Azzalure of Bocouture.

De behandeling

Tijdens de Botox, Azzalure of Bocouture behandeling zal de cosmetisch arts de Botuline toxine in de spier onder de fronsrimpel aanbrengen. Dit gebeurt door middel van kleine prikjes. Na ongeveer twee weken werkt de Botuline toxine optimaal en is de fronsrimpel sterk verminderd of zelfs verdwenen.

Het resultaat

Het eerste resultaat van een Botox, Azzalure of Bocouture behandeling aan de fronsrimpel is na enkele dagen te zien. Het optimale resultaat is na twee weken zichtbaar en dit resultaat houdt ongeveer drie tot zes maanden aan. Na deze periode kan de Botuline toxine behandeling aan de fronsrimpel zonder problemen worden herhaald!

fronsrimpel na
Voor Na

Voordelen

Hieronder zijn de voordelen van de fronsrimpel behandeling op een rij gezet.

- Uw fronsrimpel zal na een Botox, Azzalure of Bocouture behandeling verminderen (of verdwijnen).
- Uw boze uitstraling zal verdwijnen.
- De fronsrimpel behandeling is veilig (Botox, Azzalure en Bocouture zijn de veiligste Botuline toxines ter wereld). 
- Het resultaat van de fronsrimpel behandeling is direct zichtbaar, echter is het optimale resultaat na twee weken te zien.

Nadelen

Hieronder zijn de mogelijke nadelen van de fronsrimpel behandeling beschreven.

- U kunt een allergische reactie op Botox, Azzalure of Bocouture krijgen, hoewel de kans heel erg klein is.
- U kunt een hangend ooglid krijgen, wanneer de cosmetisch arts te veel Botuline toxine heeft geïnjecteerd. Echter, gebeurt dit nauwelijks bij een cosmetische arts die gespecialiseerd is in injectables.

Kosten

De fronsrimpel behandeling kost €149,-. Ga voor meer informatie naar het volledige prijsoverzicht.

Gratis consultgesprek?

Wilt u meer informatie over de fronsrimpel behandeling met Botox, Azzalure of Bocouture? Vul dan het contactformulier in of bel naar 076-542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 22.00 uur.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag 
08.00 uur - 22.00 uur
Stel een vraag
Meer informatie