De probleemzones die behandeld kunnen worden met Botox, Azzalure en Bocouture

Hieronder ziet u alle probleemgebieden die behandeld kunnen worden met Botox, Azzalure of Bocouture. Klik op 'lees verder' om meer informatie over een bepaalde behandeling te lezen.

Bunny lines

Neusrimpels BotoxBunny lines, ook wel neusrimpels genoemd, zijn de rimpels die zichtbaar zijn wanneer de neus wordt opgetrokken. Wanneer u zich stoort aan de bunny lines is het mogelijk deze te verwijderen met Botox, Azzalure of Bocouture. Lees verder.

Fronsrimpel

Fronsrimpel BotoxDe fronsrimpel is de rimpel tussen de wenkbrauwen die kan zorgen voor een boze uitstraling. Met behulp van Botox, Azzalure of Bocouture is het mogelijk de fronsrimpel te verminderen. Lees verder.

Gummy smile

TandvleeslachWe spreken van een gummy smile wanneer er tijdens het lachen veel tandvlees te zien is. Door de overactieve spier bij de mond te behandelen met Botox, Azzalure of Bocouture kan de gummy smile worden verholpen. Lees verder.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes BotoxKraaienpootjes, ook wel lachrimpels genoemd, zijn een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Wanneer u de kraaienpootjes storend vindt, kunt u deze gemakkelijk laten verwijderen met Botox, Azzalure of Bocouture. Lees verder.

Marionetlijnen

Bij marionetlijnen worden de mondhoeken naar beneden getrokken. Wanneer u zich stoort aan de marionetlijnen is het mogelijk deze te laten verwijderen met Botox, Azzalure of Bocouture. Lees verder.

Migraine

Botox helpt tegen migraineMigraine kan erg vervelend zijn. Overactieve spieren in het hoofd kunnen ervoor zorgen dat er te veel spanning op het hoofd komt te staan, waardoor migraine ontstaat. Botox, Azzalure of Bocouture helpt om deze spieren te laten ontspannen en laat de migraine verdwijnen. Lees verder.

Overmatig zweten

Botox tegen zwetenOveractieve zweetkliertjes kunnen ervoor zorgen dat u overmatig transpireert (hyperhidrosis). Overmatig zweten kan erg vervelend zijn en wordt dan ook vaak als vervelend ervaren. De zweetkliertjes kunnen behandeld worden met Botox, Azzalure of Bocouture waardoor zij zich ontspannen en het overmatig zweten verleden tijd zal zijn. Lees verder.

Putjes in de kin

Botox in de kinEen overactieve spier in de kin kan ertoe leiden dat er putjes in de kin ontstaan. Botox, Azzalure of Bocouture kan er in dit geval voor zorgen dat deze spier zich gaat ontspannen. Door deze Botox behandeling zullen de putjes in de kin verdwijnen. Lees verder.

Tandenknarsen

Botox tegen knarsetandenTandenknarsen ofwel knarsetanden of bruxisme gebeurt vaak onbewust. De kiezen klemmen dan op elkaar en bewegen over elkaar heen. Wanneer je van het tandenknarsen af wilt komen kan Botox, Azzalure of Bocouture een oplossing bieden. Door de Botox ontspannen de kaakspieren zich en is knarsetanden verleden tijd. Lees verder.

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdrimpels BotoxDoor te lachen, te huilen, te fronzen of verbaasd te kijken beweegt ons voorhoofd. Hierdoor kunnen er op den duur rimpels ontstaan. Natuurlijk speelt het verouderingsproces hier ook een grote rol bij. Botox, Azzalure of Bocouture kan helpen om de rimpels op het voorhoofd te verminderen. Lees verder.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag 
08.00 uur - 22.00 uur
Stel een vraag
Meer informatie