Kwaliteit

Onze kliniek beschikt over twee zeer ervaren cosmetische artsen die zich hebben gespecialiseerd in Botuline toxines en fillers. Onze artsen zijn BIG-geregistreerd en werken enkel met de beste en veiligste producten. Ze zijn tevens gecertificeerde leden van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.
Logo NVCG

De cosmetische artsen

Binnen onze kliniek zijn er twee zeer ervaren cosmetische artsen werkzaam die dagelijkscliënten behandelen metBotuline toxine. Onze arts,Arthur Ludlage, is ook trainer voor de bekende en veiligste merkenRestylane,Juvderm,Botox en Azzalure. U krijgt dus de beste artsen voor uw behandeling.

Drs.  Arthur Ludlage
Drs. Arthur Ludlage is trainer van Galderma (Restylane en Azzalure) en bezoekt congressen om zijn vaardigheden bij te houden. Ook geeft hij workshops aan andere artsen, dermatologen en plastisch chirurgen waarbij hij werkt met Restylane en Azzalure.

Drs. Marsha Wichers

Cosmetisch arts Marsha Wichers gaat enkel voor natuurlijke resultaten. De omgeving van een cliënt moet niet kunnen zien dat iemand behandeld is, maar wel opmerken dat die persoon er uitgerust en fris uitziet. 

Er zijn, buiten deze artsen die gespecialiseerd zijn in injectables, nog andere plastisch chirurgen werkzaam binnen de kliniek. Het hele team kunt u hier bekijken.


Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag 
08.00 uur - 22.00 uur
Stel een vraag
Meer informatie