Botox, Azzalure of Bocouture tegen migraine

Migraine verhelpen met BotoxVraagt u zich ook af wat er helpt tegen migraine? Heeft u genoeg van die vreselijke hoofdpijn? De Botuline toxine Botox, Azzalure of Bocouture is een uitstekende manier om migraine te verhelpen! Migraine kan veroorzaakt worden doordat er spanning op het hoofd staat. De Botuline toxine zorgt ervoor dat de spieren in het hoofd zich ontspannen en de spanning op het hoofd verdwijnt. Hierdoor is migraine verleden tijd.

De behandeling

Voor een behandeling tegen migraine vindt er altijd een consult plaatst. Er wordt dan samen met de arts besproken wat de klachten zijn. Wanneer blijkt dat de migraine ontstaat door overactieve spieren in het hoofd kunnen deze spieren behandeld worden met Botox, Azzalure of Bocouture.

Het resultaat

Wanneer de Botuline toxine Botox, Azzalure of Bocouture is gebruikt tegen migraine duurt het ongeveer twee weken voor het resultaat optimaal is. De spieren in het hoofd zijn tot zes maanden ontspannen en in die tijd zal die migraine sterk verminderen. Wanneer de Botox is uitgewerkt kan de behandeling tegen migraine herhaald worden.

Voordelen

Hieronder zijn de voordelen van de behandeling tegen migraine op een rij gezet.

- U heeft tot zes maanden (bijna) geen last van migraine.
- De migraine behandeling is veilig (Botox, Azzalure of Bocouture zijn de veiligste Botuline toxine ter wereld).
- Het resultaat is binnen twee weken optimaal.

Nadelen

Hieronder zijn de mogelijke nadelen van de behandeling tegen migraine beschreven.

- De behandeling werkt niet bij iedereen optimaal. Het kan zo zijn dat de migraine na de behandeling nog blijft of zelfs niet weggaat, omdat de behandeling simpelweg bij sommigen niet (goed) aan slaat.
- Er bestaat een kans dat u een allergische reactie op Botox, Azzalure of Bocouture kunt krijgen, maar die is miniem.

Kosten

De behandeling tegen migraine is mogelijk vanaf €149,-. Ga voor meer informatie naar het volledige prijsoverzicht.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een Botox, Azzalure of Bocouture behandeling tegen migraine? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of telefonisch via 076-542 31 54 (maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 22.00 uur).

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag 
08.00 uur - 22.00 uur
Stel een vraag
Meer informatie