Nieuws over Botox, Azzalure en Bocouture

Lees hier het laatste nieuws over Botox, Azzalure of Bocouture. De laatste ontwikkelingen, interessante artikelen en actualiteiten in de media over Botuline toxines.

Hoe kun je rimpels voorkomen?

22 maart 2016

Rimpels, rimpels, rimpels....

Rimpels. Iedereen krijgt ze. Natuurlijk is de ene rimpel storender dan de ander. Maar hoe ontstaan rimpels nu eigenlijk? Of nog beter: hoe kunnen we de rimpels voorkomen?

Ten eerste is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen de zon. Te veel zon is slecht voor de huid en zorgt voor rimpels. Het is daarom belangrijk jezelf goed te beschermen met SPF, zelfs als de zon niet schijnt!

Daarnaast is het belangrijk om op je voeding te letten. Goede vetten en vitamines kunnen veel goeds doen voor je huid! Probeer op een dag twee liter water te drinken, en je zult zien dat je huid gaat stralen!

Een hele fijne tip: zorg voor voldoende rust. Stress en een slechte nachtrust kunnen impact hebben op je huid. Wanneer je jezelf ontspant en gelukkig bent straal je vanzelf meer.

Een laatste tip: stop met roken! Wanneer je rookt is dit misschien niet wat je wilt horen, maar écht: stop ermee. Je huid gaat je dankbaar zijn!

Iets doen tegen rimpels? Lees hier alles over Botuline toxines!

Terug

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag 
08.00 uur - 22.00 uur
Stel een vraag
Meer informatie

Laatste nieuws


Betere carrièremogelijkheden met Brotox

Mannen geven steeds vaker toe het belangrijk te vinden er jong en vitaal uit te zien. Voorheen werd gedacht dat gezichtsveroudering iets ...

Lees verder

Botox voor medische doeleinden

Inmiddels is Botox een bekend middel geworden. Echter weten veel mensen niet dat het voor veel meer dingen goed is dan voor het wegwerken...

Lees verder

Een ooglidcorrectie met een Botox behandeling

Eén van de meeste ergernissen van mensen rond de middelbare leeftijd is dat de huid rondom de ogen minder strak is. Dit kan zorgen...

Lees verder

Hoe ontstaan wallen? En hoe kom je er vanaf?

Wanneer je last hebt van wallen onder de ogen kan dit komen door een tekort aan slaap of oververmoeidheid. Ook kunnen wallen en donkere k...

Lees verder