Putjes in de kin verwijderen met Botox?

Putjes in de kin verminderen met BotoxPutjes in de kin kunnen het gevolg zijn van een overactieve spier in de kin. Deze putjes zijn extra goed te zien wanneer de kin is aangespannen. De putjes in de kin zijn ook een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Wanneer u zich stoort aan de putjes kan Botox, Azzalure of Bocouture een oplossing bieden.

De behandeling

Om de spiertjes in de kin te laten ontspannen wordt er Botox, Azzalure of Bocouture in de kinspier aangebracht. Dit gebeurt door middel van kleine, vrijwel pijnloze prikjes. Doordat de spieren in de kin zich ontspannen door de Botox of Azzalure komt de huid tot rust en zullen de putjes verdwijnen.

Het resultaat

De behandeling met Botox, Azzalure of Bocouture heeft een paar dagen de tijd nodig om de spieren in de kin te laten ontspannen. Het eerste resultaat zal daarom na enkele dagen zichtbaar zijn. Na twee weken is het resultaat optimaal en zijn de putjes in de kin verdwenen. Dit resultaat zal ongeveer drie tot zes maanden aanhouden. De putjes in de kin kunnen tijdens of na deze periode nogmaals behandeld worden.Voor                                                                               Na

Voordelen

Hieronder zijn de voordelen van het behandelen aan de putjes in de kin op een rij gezet.

- De putjes in uw kin zijn sterk verminderd of zelfs verdwenen. 
- U kunt drie tot zes maanden genieten van de behandeling.
- De behandeling is veilig (Botox, Azzalure en Bocouture zijn de veiligste Botuline toxines ter wereld).

Nadelen

Hieronder zijn de mogelijke nadelen van het behandelen van de putjes in de kin beschreven.

- U kunt een allergische reactie op de Botuline toxine Botox, Azzalure of Bocouture krijgen, hoewel dit niet zo snel voorkomt.
- Uw kin kan wat gaan hangen, wanneer de cosmetisch arts te veel Botuline toxine heeft geïnjecteerd. Echter, zal dit (bijna) niet voorkomen bij een ervaren cosmetisch arts.

Kosten

De behandeling tegen putjes in de kin is mogelijk vanaf €95,-. Ga voor meer informatie naar het volledige prijsoverzicht.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de behandeling van de putjes in de kin, of een andere behandeling met Botox, Azzalure of Bocouture? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 076-542 31 54 (maandag t/m zondag van 08.00 uur – 22.00 uur bereikbaar).

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag 
08.00 uur - 22.00 uur
Stel een vraag
Meer informatie